Smart Constructions

Bijzonder in RVS…

Bijzondere ideeën of specialistische ontwerpen in RVS? Wij zien ze graag tegemoet. Samen met u gaan we ermee aan de slag.

Totaalpakket voor slimme, tijdloze constructies                                                                                                                                                                                                                                                                                          Wij ontwerpen en doen de engineering voor uw RVS-constructie. Onze 3D-visualistaties bieden daarbij een goede houvast. Al tijdens de ontwerpfase hebt u zo inzicht in uw uiteindelijke product. Samen met u bedenken we op die manier de best mogelijke oplossing voor uw vraagstuk. Maar ook het projectmanagement dat erbij hoort, nemen wij graag voor onze rekening. En natuurlijk is de fabricage, de montage en het onderhoud ook in goede handen bij Smart Constructions. Naast een loopbrug en spiltrap in de voedingsmiddelenindustrie, heeft Smart Constructions zijn bijdrage geleverd aan de procesapparatuur en het tankenpark van een fabriek voor de productie van poedercollageen.

Smart Constructions heeft een complete machinelijn geleverd voor de petfoodindustrie. Daarnaast hebben wij in in opdracht van het Van Hall instituut een proefopstelling voor een bierbrouwerij ontwikkelt en geproduceerd.

Dat is smart… Dat is Smart Constructions!

Voor meer informatie klikt u op onderstaande referenties of neem contact met ons op...